Verzorging

Gelaats-, lichaams- en handverzorging

Tarieven

Gelaatsverzorging

Hydra plus (droge huid)
€ 42
Balance control (gemende huid)
€ 42
Skin improvement (gevoelige huid)
€ 42
Collageen booster
€ 44
Repair complex E
€ 46
Paraffine behandeling
€ 52
Spa algea lifting
€ 56
Collageen biomatrix vliesmasker
€ 58
Skin renewal (goud behandeling)
€ 62
Shaker masker
€ 62
Protection en anti-aging masker
€ 62

Handverzorging

Manicure
€ 15
Paraffine behandeling
€ 15
Manicure en paraffine behandeling
€ 25
Nagels lakken
€ 10

Verven

Wimpers
€ 10
Wenkbrauwen
€ 8
Wimpers en wenkbrauwen
€ 15

Verven in combinatie met een gelaatsverzorging

Wimpers
€ 8
Wenkbrauwen
€ 6
Wimpers en wenkbrauwen
€ 12

Verzorging

Gelaatsverzorging je gelaat is de spiegel van jezelf. Je ziet eruit zoals je leeft en zoals je je voelt. Een goede huidverzorging is dus geen overbodige luxe. We zien wat de huid nodig heeft en kunnen haar een optimale verzorging bieden met een uitgekiend behandelingsprogramma, afgestemd op ieder huidtype. Zo zal je huid er in een oogwenk weer stralend en vol zelfvertrouwen uitzien.

Lichaamsverzorging Invloeden van buitenaf zoals UV-stralingen, uitlaatgassen, centrale verwarming maar ook de huidige levensstijl (te weinig beweging, te hygiënisch) zijn allemaal factoren die het lichaam belasten. Hierbij komen natuurlijk ook de factoren die van binnenuit komen zoals de biologische huidveroudering. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam onttrokken wordt van vetten, vocht en voedingsbestanddelen. Onze speciale verzorgingsproducten en behandelingen reguleren deze tekorten en helpen de natuurlijke beschermingsfactoren van het lichaam te ondersteunen.

Handverzorging mooi en goed verzorgde handen vertellen alles over jezelf, over hoe je leeft en hoe je van je lichaam houdt. Fraaie handen zijn de perfecte dragers van sierraden en edelstenen. Laat ze niet aan hun lot over.

Zin om heerlijk tot rust te komen?

Relaxpoint Iris

Even op adem komen, ontspannen en lekker genieten van de privacy en rust in een sfeervolle omgeving. Daar zorgt Wellness & Relaxpoint Iris voor. Laat je verzorgen door de ervaren schoonheidsspecialiste tijdens één van de behandelingen zodat je als herboren en vol nieuwe energie weer verder kunt.

Openingstijden

Van mei t.e.m september: woensdag en zondag rustdag.

Contact

Adres:Molenweg 34, Neeroeteren Tel: +32 89866306 Mobiel:+32 474659656 Email:info@relaxpointiris.be Web:http://www.relaxpointiris.be/
Relaxpoint Iris © 2023 - webdevelopment Pendo.